Home 3

Wat Tamatisa voor u kan doen:
Een logo vertelt in één beeld wie u bent en wat u doet. Het is de eerste indruk die men van uw merk krijgt. Een goed logo is onderscheidend, passend, praktisch, eenvoudig van vorm en brengt een duidelijke boodschap over. Na het ontwerpen van het logo kan je de rest van de huisstijl bepalen. Dit geheel vormt uw identiteit, uw imago.

Tamatisa creëert alle soorten drukwerk voor bedrijven en particulieren. Advertenties, affiches, banners, brochures, magazines, uitnodigingen en nog veel meer. Wilt u een creatief concept? Ook daar kan Tamatisa u mee helpen. Neem gerust eens een kijkje in het portfolio waar u een selectie kan vinden van reeds gerealiseerde projecten.

Webdesign is enerzijds het vormgeven van een website maar is anderzijds ook het technisch ontwikkelen van een websites. Omdat deze twee onderdelen meestal niet door dezelfde persoon worden uitgevoerd, kan een verdeling worden gemaakt tussen webdesign en webdevelopment. Tamatisa zorgt voor het design waarbij de content, huisstijl en gebruiksvriendelijkheid centraal staan. Daarna wordt het ontwerp vertaald door een developer. Vindt u niet het juiste beeld(en) voor uw project en heeft uzelf niet de middelen of kennis om een foto te maken, dan kan u kiezen voor een fotograaf. Tamatisa kan bepaalde fotografie zelf uitvoeren maar kan u ook helpen met het zoeken naar een gepaste fotograaf.

Buiten grafisch ontwerp, webdesign en fotografie kan Tamatisa u ook verder helpen met uw vragen omtrent e-mailings, videoproductie, 3d objecten, … Stel uw vraag via het invulformulier op de contactpagina.

A designer knows he has achieved perfection not when there is nothing left to add,
but when there is nothing left to take away.